Eşref Ergin İlkokulu

Belgegeçer : 0224 2448415
WEB https://esreferginilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Ahmet Yesevi Mah. Balat Cad. No30 Nilüfer / BURSA
VİZYON : Eğitimin sürekliliği ilkesine uygun olarak, okulun toplumun gelişip ilerlemesine önderlik yapabilmesinin düzeneğini hazırlamak, toplumsal yaşamın odağına yerleştirmek; toplumsal ve sanatsal olaylara duyarlı olmasının yanı sıra, ailenin çocuğun eğitimindeki önemini bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş duyarlı bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Biz Eşref Ergin Ortaokulu olarak bölgemizdeki bütün öğrencilerin ilgi, eğitim ve yetenekleri doğrultusunda eğitilerek; yapıcı, yaratıcı, problem çözebilen, çevreye duyarlı, öz güveni gelişmiş, bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden, uygulayan birer yurttaş olarak yetiştirilmesi düşüncesinin yanı sıra, ailenin çağdaş eğitimdeki rolünü ve önemini bilen ve bu doğrultuda aileyi okulun vazgeçilmezi olarak gören bir bakışla eğitim ve öğretimi vermek üzere varız.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Merkezden okulumuza 1 No.lu Emek Metro Hattı + B36 otobüsleri ya da Heykel´den direkt olarak 14L otobüsleriyle ulaşılabilir
Yerleşim Yeri : Okulumuz Merkezde olup Mudanya yolu üzerinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK:14 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:5 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :